Un acvariu poate sa contribuie in mod decisiv la impactul vizual pe care il are o camera, iar atunci cand in acvariu se regasesc 8-10 discusi colorati, acesta devine cel mai important punct de atractie.

Discusii sunt impresionanti, motiv pentru care sunt supranumiti si „regii acvariului”. Daca sunt pusi in evidenta intr-un acvariu bine ales, acestia vor face un real spectacol si vor castiga atat inima adultilor, cat si inima copiilor. Un acvariu bine realizat poate avea un impact pozitiv asupra tuturor celor care se bucura de el, fiind o adevarata pastila de relaxare, de reducere a starii de anxietate si de frumusete pura.

Alternative de acvarii in care poti creste Discusi

Cele mai bune sunt acvariile mari, in care apa are un PH constant (intre 6.5 si 7.5). Daca marimea si calitatea apei sunt bifate, optiunile sunt nelimitate. Poti chiar sa apelezi la noi sa te ajutam sa iti construiesti un acvariu personalizat, in functie de particularitatile casei tale si sa populezi noul acvariu cu discusi de calitate superioara.

Daca nu vrei un acvariu personalizat, exista o multime de variante in care discusii tai se pot simti foarte bine, oferindu-ti doza de relaxare de care ai nevoie:

1. Acvarii de dimensiuni mari, populate atat cu discusi, cat si cu alti pesti. In general, discusii prefera sa traiasca in grupuri de cel putin 8-10 discusi si un astfel de grup poate fi suficient pentru un acvariu foarte frumos. Totusi, daca vrei si alti pesti, poti sa iti populezi acvariul si cu scalari, sanitari sau neoni. Acestea sunt speciile de pesti care sunt potrivite pentru un acvariu de discusi.

2. Acvarii sterile. Sunt acvarii in care discusii sunt vedetele principale. Nu exista niciun element care sa distraga atentia de la coloristica, eleganta si frumusetea pestelui. Plus ca acvariile sterile reprezinta un plus pentru sanatatea pestilor pe termen lung.

3. Acvarii plantate. Plantele de acvariu reprezinta o pasiune in sine pentru foarte multi iubitori pestisori colorati. Libertatea pe care o ai in amenajarea unui acvariu plantat este uriasa: poti adauga pietre, nisip, plante naturale de apa dulce sau chiar si plante artificiale. Daca vrei sa creezi un spatiu ideal pentru pestisorii tai, este bine sa le oferi plante naturale.

4. Acvarii semiplantate. Sunt acvarii care ofera o perspectiva inedita, in care cateva radacini plutitoare sau fixe asigura un mediu dinamic si natural pentru pestisori.

5. Acvarii cu background 3D. O varianta impresionanta este acvariul cu background 3D, care imita cat se poate de fidel mediul acvatic natural. Poti construi un adevarat tablou plin de miscare si culoare, in care sa te pierzi ori de cate ori ai nevoie de un moment de relaxare.

Indiferent de acvariul pe care il alegi si de modul in care il accesorizezi, discusii sunt vedetele tabloului. Pentru a-i vedea mereu fericiti si gratiosi, iti recomandam sa cumperi doar discusi premium si sa le asiguri compania a cel putin 8-10 camarazi. Daca optezi pentru 10 discusi, fiecare in alta culoare, te vei bucura de un mic univers direct la tine acasa sau la birou.

Acvarii exceptionale care te lasa cu gura cascata

Sunt cateva idei de acvarii simple, clare, in care accentul este pus pe bogatia coloristica a discusilor. Sunt acvarii fara background care accentueaza senzatia de spatiu, dar care se bucura de cateva aranjamente interesante de plante, pietre sau bucati de lemn. Nu sunt acvarii foarte mari, ceea ce le face ideale pentru orice tip de incapere.

Sunt acvarii mari, semiplantate, cu discusi intens colorati si la fel ca in cazul primelor acvarii, fara background. Atmosfera din ambele este creata de plante aeriene sau ramuri care evidentiaza frumusetea fiecarui discus in parte.

Sunt doua acvarii perfecte pentru un perete, care deseneaza un tablou viu de care te poti bucura pe deplin. Atata vreme cat alegi discusi cat mai variati din punct de vedere coloristic, sunt acvarii ideale pentru orice tip de incapere.

Primul acvariu este un acvariu simplu, de crestere, in care discusii sunt crescuti si acomodati cu mediul de acvariu, iar cel de-al doilea este casa lor finala, plina de verdeata si culoare. Este un acvariu mare, care poate separa cu succes un spatiu open space.

Sunt cateva acvarii care aduc natura in casa ta. Accentul este pus atat pe discusi, cat si pe vecinii lor scalari sau sanitari. Frumusetea si eleganta discusilor este evidentiata prin plantele verzi si trunchiurile maro, care creeaza un contrast cuceritor.

Este un acvariu cu care poti separa livingul de bucatarie, oferindu-i casei tale o doza de natura. Este amenajat cu vegetatie care iese din acvariu, creand o legatura puternica intre mediul pestilor si mediul in care traiesti tu.

Cateva idei suplimentare

Daca acvariile din filmulete nu sunt convingatoare, cu siguranta te vor convinge urmatoarele poze, care pot sa transforme cadrul static al casei tale intr-unul plin de viata si de culoare.

Poti si tu sa creezi acvarii cel putin la fel de frumoase, cu discusi de calitatea A si cu multa inspiratie.

Add Your Comment