Mancare pentru discusi – granule si congelata

Regii acvariilor merita cea mai buna mancare pentru discusi, de aceea iti vom recomanda principalele tipuri de hrana cu care se hranesc aceste minunatii acvatice.

Cele mai des folosite produse pentru hranirea discusilor sunt granulele, mixtura congelata si artemia congelata. Se mai pot hrani si cu fulgi sau larve, insa cele 3 tipuri sunt un „must have” in procesul de hranire si crestere.

Mixtura congelata – sta la baza hranirii discusilor, avand ingredientul principal inima de vita, foarte bogata in proteine. Toate ingredientele se pot vedea in pagina de mai jos.

Granulele – Contin toți nutrientii esentiali, vitamine și oligoelemente. Sustine starea de bine, coloritul intens si cresterea naturala. Vitamina C stabilizata creste rezistenata la boli, promoveaza o crestere sanatoasa si previne simptomele deficientei legate de alimentatie.

Artemia congelata – o hrana usoara, de calitate inalta, compusa din moluste si crustacee pe placul oricarui discus fie el pui sau adult.

Instructiuni pentru hranire: pestii se hranesc cu atata mancare cat pot manca ei in decursul a maxim 5 minute. Mancarea trebuie mancata in totalitate, pentru ca resturile sa nu strice calitatea apei.

Detalii despre toate tipurile de mancare pentru discusi